Voel de sfeer van de Campéole campings nu op Frankrijk in Beeld.

Campéole is onderdeel van de Compagnie Internationale André Trigano en is gespecialiseerd in openluchtaccommodaties. U vindt nu 29 van deze prachtige accommodaties met een uitgebreide fotoreportage op www.frankrijkinbeeld.com. Kom en ontdek kamperen op onze campings op deze prachtige website.

Toen André Trigano het bedrijf Campéole in 1996 overnam, bestond het uit vijftien campings in verschillende Franse gemeentes. Vandaag de dag biedt Campéole campings op bijna 80 buitengewone vakantiebestemmingen in Frankrijk, Spanje en Portugal, waar je tijdens een weekend of een langere vakantie kunt profiteren van de gezellige sfeer op een van onze campings. De campings van Campéole zijn uitzonderlijk gelegen aan prachtige meren of stranden, of in de buurt van toeristische regio's en internationaal bekend cultureel erfgoed. Locaties waar je volop kunt genieten van de natuur, campings waar je kunt baden of zonnen, bijzondere omgevingen waar je je favoriete sport kunt beoefenen... Elke camping van Campéole zorgt voor mooie momenten en leuke vakantieherinneringen.
Onze Campéole campings staan bekend om hun uitzonderlijke ligging dicht bij de natuur. Bij Campéole kampeer je tussen de bomen, in beschermde bossen en natuurreservaten of met een prachtig uitzicht op het omringende landschap. Geniet van een sfeervolle vakantie midden in de natuur. De campings liggen verspreid over heel Frankrijk, van de Elzas tot aan de Middellandse Zee, van de Alpen tot aan de kust van Les Landes of Bretagne. Elke Franse regio heeft een rijk cultureel erfgoed met interessante musea, gezellige straatjes en adembenemende landschappen.

 Ontdek hier de Campéole Campings in diverse regio's van Frankrijk. 

2018 FRANKRIJKINBEELD BANNIERE CPL NL 300x250px

Juni 2017 FrankrijkinBeeld

Totaal overzicht

Schermafbeelding 2020 01 06 om 09.23.16

facebook  twitter  instagram  whatsapp

.

2018 FRANKRIJKINBEELD BANNIERE CPL NL 300x250px

.

LOGO CORPORATE CARTOUCHE BLEUFILET BLC

.

GGG campings

 bourgogne OT     Logo Irresistible Quadri 04     Auvergne OT     MDT52 logo