Gîte d'Etape et Centre de tourisme équestre Les Granges

Gîte d'Etape et Centre de tourisme équestre Les Granges; Overnachtingadres "Du Côté des Villages Perchés" 5 daagse wandeltrekking.

Ten westen van Rochér d'Ongles ligt het domein van Christine Valentin "Les Granges"
Christine heet u welkom in een vriendelijke sfeer en biedt u een accommodatie en tevens paardensport vakanties.
Op Les Granges hebben we een accommodatie die geschikt is voor groepen, families of passerende wandelaars en fietsers. Gelegen aan de voet van de berg van de Montagne de Lure, vindt u deze oude typisch Provençaalse boerderij. Het is de ideale plek om te wandelen, te fietsen of om te paard het schitterende gebied te ontdekken.Met zijn stenen muren en binnenplaats heeft dit huis heeft zijn oorspronkelijke karakter behouden. U wordt verwelkomd door Christine op een eenvoudige manier en in een vriendelijke sfeer.
Zodra het weer het toelaat, zijn het ontbijt en diner buiten op het terras en wanneer het koeler is in de gemeenschappelijke ruimte rond de houtkachel. Wij bieden half-pension tot 15 mensen aan, onze table d'hôte biedt een stevige maaltijd versierd met Provençaalse specialiteiten. In de zomer zullen onze tuingroenten u verrassen. Op onze internet pagina leest u meer over o.a. mogelijkheden en tarieven.

U bent van harte welkom op Les Granges.
Christine Valentin.
Adres
Lieu dit Les Granges, Rocher d'Ongles, 04230, Alpes-de-Haute-Provence, France
Telefoon
0033 (0)6 15 22 49 87