Camping Cevennes Provence

Camping Cevennes-Provence In 2019......60 Jaar Kampeerplezier !
Voor het hele gezin, een rustige zwemplek en de Gorges du Gardon.

Onze camping is één van de weinige uit de streek die geen zwembad nodig heeft. Dit zien wij als een sterk punt. Zowel wij als onze gasten geven om de natuur, een zwembad is alles behalve ecologisch verantwoord; het verspilt drinkwater, de chemische reinigingsmiddelen vervuilen en het brengt ook geluidsoverlast en horizonvervuiling. Bij ons dus geen aquarobics lessen op harde muziek midden op de camping. De luxe van zwemmen in een natuurlijk omgeving is dat er voor iedereen veel meer ruimte is om te baden, rusten en spelen in het water en op het strand, men zit niet hutje-mutje in een beperkte ruimte. Er kan van mei tot begin september gezwommen worden, de watertemperaturen liggen tussen 20°C-24°C. Wie geen kouwkleum is kan in april al van het water genieten.

Vakantie aan de rivieroever...
De camping ligt in de Cevennen aan samenvloeiing van twee rivieren: de Gardon van Mialet en de Gardon van Saint-Jean-Du-Gard. De oevers strekken zich uit over 1,5 km. Het privéstrand is alleen voor de campinggasten.
Wij denken dat we een unieke zwemplek in de Gardon hebben, wat denkt u?

Zwem langs het strand.
Een mooie en veilige plek voor kleine kinderen en hun ouders. De rustige zwemplaats is van regelmatige diepte en ideaal lekker met uw kinderen te spelen. In alle rust veilig rivierzwemmen onder de Zuid-franse zon. Op veld naast de rivier kunt u in de schaduw van de bomen heerlijk ontspannen. Hier staan ook picknicktafels.
Adres
Corbes - Thoiras, 30140 Anduze, , Gard, France
Telefoon
0033(0) 466 61 73 10
Fax
0033 (0) 466616074
Office du Tourisme