Domaine les Goulets - Relax, Refresh, Reconnect

  • 1570.jpg
Vakantie…
Voel je welkom op ons prachtige Domaine les Goulets.

Laat je je compleet verwennen in onze chambre d’hotes met ontbijt en heerlijke maaltijd? Kies je voor een zelfstandig verblijf in onze gite? Trek je je terug op het veld in een van onze ingerichte sibley bell tenten? Of kom je met je eigen tent/caravan/camper? Mogelijkheden te over. Waar heb jij behoefte aan?

Ben je graag op jezelf of wil je juist contact? Of je nu alleen komt, met je partner of met je gezin. Niemand zal zich hier vervelen. De een leest een boek, de ander speelt in het meertje of gaat even kijken in de recreatieruimte voor een gesprek (en een drankje) met een van de andere gasten.

Kom je genieten van onze kampvuuravonden, kijkend naar de sterren, verbindend met elkaar? of trek je je terug in de natuur om vogels te spotten? Ga je er op uit met de auto om de vele kastelen, romeinse steden, meren, brocante markten en andere bezienswaardigheden te bekijken of pak je de fiets of de benenwagen om de mooie natuurlijke omgeving in je op te nemen? Of zie jij jezelf toch meer op een handdoek, in de zon, bij het water liggen?
Adres
Les Goulets 2, Parsac-Rimondeix, 23140, Creuse, Frankrijk
Telefoon
(0033)0555811133
Informatie - Links
https://www.tourisme-creuse.com/en/all-the-creuse/things-to-do/hiking/
Wandelen
https://www.tourisme-creuse.com/en/all-the-creuse/things-to-do/hiking/
Office du Tourisme
https://www.tourisme-creuse.com/