Actif en Creuse - Camping du Batut

Op Camping DU BATUT, kun je compleet ingerichte kampeertenten van Actif en Creuse huren.
In het voorseizoen van 2019 heb ik een bezoekje gebracht aan deze kleinschalige camping en was blij verrast met een geweldig stukje natuur pal gelegen naast de rivier de Tarn. De beheerder Jeroen was erg vriendelijk en al snel kwamen we tot overeenstemming over het plaatsen van één van onze tenten van Actif en Creuse, omdat de Camping precies biedt waar wij voor staan. Per 2020 bieden we nu 2 tenten aan!

“Camping du Batut is direct gelegen aan de rivier de Tarn in het groene hart van de Aveyron in het zuiden van Frankrijk. Een gezellige familiecamping met een gemoedelijke sfeer voor liefhebbers van stilte, ruimte, natuur en om heerlijk te wandelen, zwemmen, en te vissen.
Hoor het gekabbel van het water, de roep van de uil en verbaas je over het uitzicht op de rotsen. Wie rust en eenvoud zoekt, moet hier zijn!
In de omgeving zijn mooie dorpjes en kastelen te bezoeken. Je kunt zomaar met je neus in een Frans dorpsfeest vallen. Grotere plaatsen als St-Affrique, Albi, Rodez en Millau hebben markten, musea en kathedralen en niet te vergeten het beroemde viaduct van Millau.
Kortom… vanuit Camping du Batut, is van alles te ontdekken in een geweldig departement!”

*overgenomen van de site van Camping du Batut en bevestigd door Actif en Creuse.
Telefoon
+33 (0) 6 65 96 75 79
Office du Tourisme
https://www.tourisme-aveyron.com/nl/startpagina